ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для изготовления сыра ХОЗПРОМ Сулугуни в домашних условиях Набор для приготовления сыра Форма с поршнем для сыра Сыр сычужный Пресс для сыра Заквасочка формы для сыра Сулугуни в домашних условиях Форми для сироваріння Фермент для сыра Фермент для закваски молока Все для сыроварения Сыроварня Форма для творога Сыр из козьего молока Сыроварение Форма для сыра с поршнем Заквасочка формы для сыра
57.11 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-152) Піддон харчовий
Ціна за одиницю: 57.11 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Піддон для збору сироватки
Матеріал: харчовий РР
Висота: 66 мм
Довжина: 350 мм
Ширина: 150 мм
Термін відправлення (днів): 1-3

У процесі приготування сиру виходить побічний продукт виробництва - сироватка. Продукт «залишковий», але не даремний. Той, хто знає про корисні властивості цього «еліксиру здоров'я», про його користь і благотворний вплив на організм людини, із задоволенням використовує сироватку в своєму меню. Компанія Хозпром виробляє піддон для збору сироватки, виконаний з харчового пластику, який не вступає в реакцію з молочною кислотою, який зберігає корисність і смакові якості живого продукту.
Зручно використовувати піддон при приготуванні м'яких сирів в формах ХозпромТМ. Форми ставляться на щільну верхню (знімну) частину конструкції, і сироватка, що отримується при виготовленні сиру, безперешкодно стікає в приймальну ємність піддону через отвори кришки. Піддон складається з двох знімних частин, тому при необхідності він легко і швидко миється. Доступність і функціональність продуктів ХозпромТМ розширюють можливості і поліпшують якість будь-якого процесу.