ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для сыра ХОЗПРОМ Закваска для сыра олх Форма для сыра сыродельница Закваска для сыра бри Форма для сыра манчего Формочки для сыра Закваска для сыра киев Закваска для голландского сыра Закваска для сыра купить в аптеке Формы для сыра Закваски для сиру з козячого молока Закваска для сыра качокавалло Закваска для сыра купить Форма для запікання сиру Форма для сыра сердечко Форма для сыра 2 кг
43.33 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-147) Форма для творога
Ціна за одиницю: 43.33 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Для виготовлення сиру і віджимання сироватки
Матеріал: харчовий РР
Діаметр верхній: 240 мм
Діаметр нижній: 150 мм
Висота: 75 мм
Вихід продукції: 1,5-2,5 кг
Сучасний сирний віджим, зручний і правильної форми допомагає швидко відокремити сирне зерно від сироватки, виключає втрати сирної маси, формує гарний пласт домашнього сиру
Термін відправлення (днів): 1-3

Форму для приготування домашнього творога дуже часто називають сирним ситом або сирним віджиманням. Безумовно, грунтуючись на досягненні головної мети-отримання сиру методом відділення сироватки, можна назвати цей виріб і «цідилкою». Але, ми як виробник, все-таки називаємо цей продукт-формою для отримання сиру.
Справа в тому, що особливості цього вироби відрізняють його від усіх можливих кустарних пристосувань. Сітчаста структура форми для сиру являє собою різні по довжині, формі і ширині отвори. Кругові, радіальні, прямокутні-вони розташовані в чітко задуманому конструкторами порядку для максимально швидкого відводу рідини з сирної маси. При цьому навіть дуже м`який ніжний сирок ніколи під власним вагою не провалюється в отвори форми.
На перший погляд просте пристосування для віджиму сиру, насправді, являє собою досить складний виріб, геометрично закінчене в своїй головній перевазі. Зручність і простота роботи з формою для виробництва сиру-ідеально виконана задача виробничників компанії Хозпром.