ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Пакеты для саженцев и рассады ХОЗПРОМ Лотки для розсади Выращивание винные сорта винограда Купить стаканы для рассады Ящики для розсади Все для розсади Рукав для рассады Выращивание саженцы декоративной яблони Одноразові горщики для квітів Саженцы годжи Кассеты для рассады Высадка саженцев Выращивание саженцы груши Саженцы вишни Выращивание саженцы английские розы Сумка контейнер для растений
29.90 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-096) Піддон для розсади 26*40*9
Ціна за одиницю: 29.90 грн
Колір: черный
Кількість:
грн



Консультації по телефонам:
(050) 880-89-31, (067) 289-92-14

Матеріал: PP (поліпропілен)
Розміри (ш, д, гл), мм: 260мм*400мм*90мм
Термін відправлення (днів): 1-3

Дуже товста стінка. Матеріал - поліпропілен. Виріб не ламається, не тріскається. В матеріали додаються еластомер, лоток не стає крихким на морозі!
Це той самий протиударний піддон, який такий затребуваний на ринку і пошуком якого займаються ті, хто обпікся неякісними пародіями на гарний товар. Завдяки еластичності матеріалу в піддоні можна робити дренажні отвори (він не тріскається), наприклад, за допомогою дриля. При цьому ми отримуємо відмінну місткість не тільки для підрощування розсади, але і лоток для вирощування рослин з досить розгалуженою кореневою системою.
Піддон-лоток для розсади ідеальний для транспортування з готовими саджанцями. Придатний для застосування в торгівлі метизної продукцією, знову-таки, з огляду на своє високої якості знайде гідне місце у багатьох типах господарювання.
Компанія "Хозпром" гарантує незмінно високу якість нашої продукції і пропонує тільки найкращі товари для Вас і ваших клієнтів!