ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Пакеты для рассады и саженцев ХОЗПРОМ Пакети для розсади купить Купить пластиковые пакеты оптом Интернет магазин саженцев посадка Стаканчики для рассады дифлон Держатель для молока в пакетах Пакеты для саженцев купить Семена и саженцы Стаканы для рассады 500 мл Саженцы на доращивание оптом Стаканы для рассады купить Купить саженцы николаев Лоток для рассады прямоугольный Емкости для рассады купить
29.90 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-096) Піддон для розсади 26*40*9
Ціна за одиницю: 29.90 грн
Колір: черный
Кількість:
грн



Матеріал: PP (поліпропілен)
Розміри (ш, д, гл), мм: 260мм*400мм*90мм
Термін відправлення (днів): 1-3

Дуже товста стінка. Матеріал - поліпропілен. Виріб не ламається, не тріскається. В матеріали додаються еластомер, лоток не стає крихким на морозі!
Це той самий протиударний піддон, який такий затребуваний на ринку і пошуком якого займаються ті, хто обпікся неякісними пародіями на гарний товар. Завдяки еластичності матеріалу в піддоні можна робити дренажні отвори (він не тріскається), наприклад, за допомогою дриля. При цьому ми отримуємо відмінну місткість не тільки для підрощування розсади, але і лоток для вирощування рослин з досить розгалуженою кореневою системою.
Піддон-лоток для розсади ідеальний для транспортування з готовими саджанцями. Придатний для застосування в торгівлі метизної продукцією, знову-таки, з огляду на своє високої якості знайде гідне місце у багатьох типах господарювання.
Компанія "Хозпром" гарантує незмінно високу якість нашої продукції і пропонує тільки найкращі товари для Вас і ваших клієнтів!