ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для приготовления сыра ХОЗПРОМ в домашних условиях Сычужный фермент для производства сыра Закваски для сыра Формы для твердых сыров Мягкий сыр Формы для сыроделия Сыроделие Сыроварня Сыроделие Кухонная посуда Сделать домашний сыр Формы для сыров Форма для брынзы и сыра Козий сыр Формы для сыра Закваски и ферменты для сыра Товары для сыроделия Мягкий сыр Домашний молочный сыр
36.90 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-785) Форма д/сиру 0,25 кг Прес
Ціна за одиницю: 36.90 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Форма для сиру Камамбер з поршнем
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування "Камамбер" і сирів з цвіллю. Скошені донизу отвори в формі запобігають залипання головки при перевертанні і прискорюють відбір сироватки.
Матеріал: харчовий ПНТ (поліетилен низького тиску)
Діаметр верхній: 95 мм
Діаметр нижній: 80 мм
Висота з ніжками: 75 мм
Вихід продукції: 0,20-0,35 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Гастрономічний тур по вишуканим світовим делікатесам - що може бути цікавіше і що подарує насолоду справжнього гурману і цінителю смакових феєрій? Не продаються в магазинах справжні сири з 100% молока, зроблені сумлінними сироварнями Франції, Італії, Голландії? Не біда. Чи не складно в Україні зробити кулінарний сирний шедевр не тільки по знаменитим технології всесвітньо визнаних майстрів-сироварів, але з душею і талантом привнести нові смаки в палітру сирного розмаїття. Форма для сиру служить для приготування живого сиру з невеликої кількості молока. Отриманий сир в цій формі формується в красиву компактну головку вагою 200-300 грам, і саме це дає можливість невеликою кількістю молока в різних формах приготувати сир з різними смаками в одноразовому процесі ферментації.
Вершкові, ропні, сири з пліснявою - феєрверк смаків в невеликих голівках сиру - гастрономічний результат творчості володарів професійних форм для сиру на 250 мл.
Максимальна лінійка смаків при мінімальній кількості молока - вищий результат застосування якісних форм для сиру ТМ Хозпром.