ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Зробити кормушку для курей Ясли для цыплят Комбикорм для бройлера Поїлки для перепелів Магазин укрферма Кормушки для пчел Чем кормить курей Купить бмвд для кур несушек Все для птахівництва Забой бройлеров Куплю курей несушек Купить поилки для курей Корм для курей несучок в домашніх умовах Курятник на 200 кур Купить курей несушек в лубнах Поїлки для курей Ящик для бройлеров Поилка для домашней птицы Поїлки для бройлерів Автоматическая поилка Поилка для цыплят под банку Продам куры несушки с доставкой Купить корм для бройлеров калинка цена Автоматические кормушки для кур Оборудование для бройлеров Оборудование для кур несушек Цыплята бройлеры Несучка для курей Корм для перепелів Все для выращивания цыплят Бункерні кормушки для курей Кормушка для птиц эпицентр Выращивание цыплят бройлеров Идеи для курятника Пластиковые клетки для перепелов купить Купить премикс для кур несушек украина Поїлка для курей
61.48 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-314) Вакуумна поїлка 1.5 л
Ціна за одиницю: 61.48 грн
Колір: красный
Кількість:
грн



Об'єм бункера: 1,5 л
Діаметр: 210 мм
Висота: 140 мм
Вакуумна поїлка для домашньої птиці на 1,5 л ідеально підійде для напування пташенят та дорослої птиці, що міститься в клітках. Поїлка має ручку для перенесення і можливості підвішування. Зручність використання компактної вакуумної поїлки для домашніх птахів визначає її популярність при вирощуванні поголів'я курчат в брудерах і обмежених висотою приміщеннях. Вакуумна поїлка на 1,5 літра стане незамінною при напуванні курей, качок, гусей, індиків у відкритих вольєрах при невеликій кількості домашньої птиці. Прозорий бункер поїлки дозволяє оцінити кількість води, що залишилася в поїлки і показує ступінь забруднення колби.
Конструкція вакуумних напувалок дозволяє автоматично подавати воду до певного рівня, завдяки різниці атмосферного тиску всередині і зовні поїлки.
Термін відправлення (днів): 1-3

З цим товаром також купують: