ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Сыроделие Сделать твердый сыр Заквасочка формы для сыра Козий сыр Формы для сыров Сыроделие в домашних условиях Домашний творог приготовление Форма для творога Сыр дома закваска Формы для сыров Закваски для мягких сыров Адыгейский сыр Пресс для сыра Формы для адыгейского сыра Домашний молочный сыр Закваски и ферменты для сыра Форма для сыра с поршнем Формы для твердых сыров Творог в домашних условиях Аксессуары для сыроделия Сделать твердый сыр Козий сыр Формы для сыроделия Форми для твердих сирів Принадлежности для сыроварения Закваска для твердого сыра Формы для брынзы Форми для сироваріння Натуральный сыр Формы для сыра Закваски для сыра Изготовление сыра дома Форма для сыра из молока Форма для сыра Фермент для закваски молока Пресс для сыра Мезофильная закваска
69.30 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-156) Рікоттниця 2,0 кг
Ціна за одиницю: 69.30 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Універсальна форма для виробництва м'яких сирів і сиру. Конусная форма ідеально підходить для приготування традиційного сиру "Рікотта".
"Рікотта" за технологією виробництва відрізняється тим, що роблять її не з молока, а з молочної сироватки, яку отримують після виробництва твердих сирів.
Особливість форми: ефективна для отримання ніжних класичних італійських м'яких сирів.
Матеріал: харчовий полімер
Діаметр верхній: 200 мм
Діаметр нижній: 100 мм
Висота: 105 мм
Вихід продукції: 1,8-2,2 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Форма для сиру "Рікотта" ідеально підійде для отримання ніжних натуральних сирів. Для виробництва сиру "Рікотта" ця форма підходить найкраще завдяки наявності вираженого конуса і радіальних отворів для відтоку сироватки по всьому об`єму форми. Гарний зовнішній вигляд отриманого сиру забезпечує фігурний орнамент внутрішньої поверхні нашої форми.
Матеріал сирної форми - харчовий поліетилен низького тиску (ПНТ) не вступає в реакцію з молочною кислотою і продуктами життєдіяльності молочних бактерій. Форма залишається чистою і забезпечує не тільки красу головки сиру, але найвищу екологічність самого сирного виробництва зі справжнього молока.