ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Как сделать сыр в домашних условиях Мягкий сыр Сыроделие Форма для сыра Форма для брынзы Сырные формы Форма для мягких сыров Домашний молочный сыр Брынза в домашних условиях Твердые сыры в домашних условиях Сыр из козьего молока Брынза в домашних условиях Кухонные принадлежности Творог в домашних условиях Производство сычужного сыра Брынза в домашних условиях Сделать козий сыр Формы для твердых сыров Форма для творога Рецепт домашнего сыра Форма с поршнем для сыра Молочный сыр Свежий сыр Форми для сиру Набор для приготовления сыра Сыр сулугуни Пресс для изготовления сыра Формы для сыра Пластиковые формы для сыра Козий сыр Формы для сыроделия Мезофильная закваска Изготовление сыра дома Производство козьего сыра
81.90 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-781) Форма для сиру 2 кг Цегла
Ціна за одиницю: 81.90 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Для приготування будь-яких м'яких сирів і сирів з цвіллю
Форма "Цеглинка" виконана у вигляді усіченої піраміди з вертикальними отворами відведення сироватки. Відмінно формує м'які і напівтверді сири в оригінальну сирну голову типу "брикет".
Матеріал: харчовий РР
Довжина верх: 197 мм
Довжина низ: 165 мм
Ширина верх: 120 мм
Ширина низ: 95 мм
Висота: 110 мм
Вихід продукції: 1,6-2,3 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Зручна форма для приготування м`яких сирів, бринзи, адигейського.
Головна відмінність форми-наявність прорізних донизу отворів для більш ефективного відведення сироватки і швидкого виробництва сиру заданої консистенції. Головка сиру, приготованого в даній формі має однорідну структуру і красиву рифлену поверхню. Форма для сиру "Цеглинка" ідеальна для приготування домашньої бринзи: дозволяє отримати не тільки смачний сир, а й зручну головку сиру для подальшого нарізування і оформлення акуратних сирних тарілок.