ПІКЛУЙТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО - КУПУЙТЕ БЕЗПЕЧНО ОНЛАЙН НА ХОЗПРОМ

Форма для изготовления сыра ХОЗПРОМ Рецепт домашнего сыра Домашний молочный сыр Рецепт сыра Брынза в домашних условиях Творог из козьего молока Форма для брынзы Сыроделие Форма для сыра сыродельница Мезофильная закваска Форма для брынзы Производство козьего сыра Приготовление сыра сулугуни Молочный сыр Изготовление сыра своими руками Форма для мягких сыров Домашний сыр Форма для сыра с поршнем
52.92 грн
☑ Товар в наявності
☑ Актуальна ціна
☑ Швидка доставка
Зараз цей товар

(04-154) Рікоттниця 1,7 кг
Ціна за одиницю: 52.92 грн
Колір: белый
Кількість:
грн



Універсальна форма для виробництва м'яких сирів. Конусна форма ідеально підходить для приготування традиційного сиру "Рікотта".
"Рікотта" за технологією виробництва відрізняється тим, що роблять її не з молока, а з молочної сироватки, яку отримують після виробництва твердих сирів.
Особливість форми: ефективна для отримання ніжних класичних італійських м'яких сирів.
Матеріал: харчовий полімер
Діаметр верхній: 190 мм
Діаметр нижній: 95 мм
Висота: 95 мм
Вихід продукції: 1,5-2,0 кг
Термін відправлення (днів): 1-3

Виражена конусність форми «Рікотта», наявність отворів різної товщини і глибини по всьому колу вироба, точний градус опускаючихся донизу граней кругових перемичок форми - це не прагнення ускладнити конструкцію, а завдання до досконалості дотримати технологію і процес народження ніжного італійського сиру - рікотта.
Представлена компанією Хозпром форма оптимально відокремлює рідина з сирного зерна, швидко формує красиву голівку зі збереженням легкості і м'якої консистенції кулінарного шедевра - делікатесного сиру Рікотта.
з формами ТМ Хозпром мета отримання кулінарного шедевра є результатом простого і захоплюючого процесу - приготування смачного натурального продукту зі справжнього молока.